Ykkösmerkkeinä Audi ja Volkswagen

Pitkä kokemuksemme Audi, Volkswagen, Skoda ja SEAT – autoista, niin myynnin, huollon, varustelun ja virittämisenkin osalta on ehdoton vahvuutemme ja tavoitteenamme onkin tarjota tieto ja taito asiakkaidemme käyttöön auton hankinnan yhteydessä. 

Toimittuamme lähes vuosikymmenen perinteisenä autoliikkeenä, tarjoamme nykyisin osaamisemme asiakkaillemme osto- ja välitysmyynnin parissa, näin voimme todella palvella ja räätälöidä kokonaisuudet aina asiakkaan toivomusten mukaan. Voit siis myydä meille autosi, tai etsiä auton kauttamme ostotoimeksiantona, Suomesta tai muualta Euroopasta vahvaa verkostoamme hyödyntäen. 

Etsimme asiakkaillemme mielellämme huippuvarusteltuja autoja ja tarvittaessa varustelemme ne hankinnan yhteydessä asiakkaan toiveiden mukaan, kauttamme saakin laajasti lisävarusteita, aina vanteista tehonlisäykseen tai vaikka Webastoon ja nämä kaikki voidaan paketoida rahoituskumppaneidemme avulla sinulle sopivaan kuukausierään. 

Tarjoamme rahoituksen yhdessä Lähitapiola Rahoituksen, sekä SVEA Autorahoituksen kanssa, auton oston yhteydessä saat meiltä myös Autoconcept-lisäturvat, sekä fiksut vakuutukset.

Ostamme autoja koko maasta, virallinen toimipaikkamme sijaitsee Muuramessa, Jyväskylän kupeessa keskeisellä sijainnilla vain muutaman sadan metrin päässä ysitieltä.

Ota meihin yhteyttä

Jätä yhteydenotto